Poliţiştii din Vişeu de Sus au organizat un flagrant la şantaj prin marcarea unei bancnote

Poliţiştii din Vişeu de Sus au organizat un flagrant la şantaj prin marcarea unei bancnote

Luni, 08.08.2011, dimineaţă, ora 08, 00, la Poliţia Vişeu de Sus s-a prezentat un cetăţean din aceeaşi localitate care a sesizat poliţia despre faptul că este victima unui şantaj din partea lui Valentin B., de 40 de ani, din comuna Bobâlna, judeţul Cluj. Acesta, îl ameninţa pe vişeuan cu acte de violenta si îi solicita suma de 500 lei, pentru motivul că, în luna iunie 2011, i-ar fi găsit pe stradă copilul minor în vârsta de 6 ani, rămas nesupravegheat. El a condus copilul acasă părinţilor, dar le-a solicatat acestora bani pentru ajutorul oferit. 
În temeiul  sesizarii, sub directa supraveghere a procurorului de caz, poliţiştii s-au pregătit de un flagrant şi au marcat o bancnotă, cu inscripţia ,,SANTAJ”.
Astfel, mai târziu, în cursul aceleiaşi zile, când Valentin B. s-a prezentat la familia pe care o şantaja, a fost surprins în flagrant după ce a primit de la partea vătămată bancnota inscripţionată. Asupra celui în cauză, a fost găsit şi un cuţit cu lama de 9 cm. Clujanul este acum cercetat de către poliţişti în stare de libertate, pentru comiterea infracţiunilor de şantaj şi port ilegal al cuţitului şi riscă să execute o pedeapsă cu închisoarea.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.