VIDEO |  Polițiștii de prevenire, împreună cu cei de la Ordine Publică și Grupa Canină au revenit după o lungă pauză, în mijlocul copiilor

Polițiști din cadrul Inspectoratului Poliției Județului Maramureș au desfășurat activtiăți cu copiii, în scopul informării și conștientizării anumitor pericole la care sunt expuși aceștia. În sprijinul polițiștilor a venit și ofițerul patruped, câinele Snow.

Polițiștii de prevenire, împreună cu cei de la Ordine Publică și Grupa Canină au revenit după o lungă pauză, în mijlocul copiilor.

”După numeroasele întâlniri desfășurate în această perioadă în lumea virtuală a fost o plăcere pentru polițiști să se întâlnească cu copiii în lumea reală. Aceștia, însoțiți de ofițerul patruped Snow au ajuns ieri la Centrul Cultural și Sportiv din Cavnic pentru a completa activitățile organizate la tabăra de vară cu sfaturi preventive de nota zece”, relatează Ionela Cozma, purtător de cuvânt IPJ Maramureș.

Polițiștii s-au întâlnit cu aproximativ 30 de copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani și șapte voluntari cu vârsta cuprinsă între 14 și 17 ani. Activitățile au fost desfășurate pe grupe, respectându-se măsurile de protecție și de distanțare socială.

Cu cei mici s-a insitat pe siguranța lor acasă, pe stradă și la școală, iar cu cei mai mari, pe siguranța online. Copiii s-au implicat activ, au pus întrebări și au povestit întâmplări din viața lor. Activitatea s-a încheiat cu ofițerul patruped Snow, un pesronaj înrdăgit de copii aducând o stare de bună dispoziție tuturor”, spune Ionela Cozma.

BETA: Mesajele polițiștilor au fost adaptate catoegoriilor de vârstă ale copiilor

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.