Polițiști în mijlocul copiilor

Ieri, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Maramureș au onorat invitația ce le-a fost făcută de cadrele didactice ale Grădiniței cu program normal nr. 13 din Baia Mare.

Astfel, lucrători din cadrul Biroului Siguranța Școlară, alături de polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor și de la Grupa Canină au fost prezenți în mijlocul copiilor. Desigur, cel mai apreciat invitat a fost Snow, patrupedul din cadrul Grupei Canine, iar autospeciala de poliție a fost asaltată de cei mici, care s-au simțit polițiști, preț de câteva clipe.

Copiilor le-au fost explicate unele dintre secretele muncii de poliție, mulți dintre ei fiind hotărâți ca atunci când vor trebui să aleagă o meserie aceasta să fie cea de polițist. Pentru ca o asemenea opțiune să poată fi materializată, au fost sfătuiți ca de pe acum să se preocupe de ceea ce se întâmplă în jurul lor, cu persoanele și bunurile acestora; să nu fie violenți sau agresivi cu colegii sau prietenii din curtea blocului; să fie corecți atunci când mai au loc neînțelegeri în cadrul grupei, pentru ca cei nevinovați să nu fie pedepsiți pe nedrept; să fie atenți la ceea ce se petrece în locurile în care se joacă; să facă sport și mișcare pentru a fi mereu în cea mai bună formă.

După ce au folosit de mai multe ori semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de poliție și au plimbat sau mângâiat câinele, copiii nu au ratat ocazia de a face poze cu invitații lor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.