POLIȚIA RUTIERĂ: Prinși la volan sub influența alcoolului sau fără permis
  • Polițiștii au oprit ieri un autoturism condus pe strada Vasile Lucaciu din Baia Mare, la volanul căruia se afla un bărbat de 71 de ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul nu are asigurare auto obligatorie, iar inspecția tehnică periodică nu mai este valabilă. De asemenea, s-a constatat faptul că permisul de conducere al bărbatului este retras din cauze medicale. Polițiștii au întocmit dosar penal.
  • Tot ieri a fost oprit pe bulevardul Unirii din Baia Mare un bărbat de 50 de ani aflat la volan. Cu ocazia controlului efectuat și a testării cu aparatul etilotest, polițiștii au constatat că acesta are dreptul de a conduce suspendat, iar rezultatul la alcool în aerul pur expirat a fost de 0,92 mg/l.
  • Polițiștii din Ulmeni au intervenit ieri, în baza unei sesizări prin 112, la un accident rutier produs în localitatea Gârdani. La fața locului, polițiștii au stabilit că un șofer de 38 de ani ar fi efectuat manevra neregulamentară de depășire a unui autoturism condus de o tânără de 29 de ani. În momentul în care tânăra ar fi efectuat manevra de schimbare a direcției de mers înspre stânga s-a produs impactul între cele două autoturisme. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a tinerei de 29 de ani, care a fost transportată la spital. Victima nu a rămas internată. În urma testării cu aparatul etilotest a ambilor conducători auto, în cazul bărbatului de 38 de ani a rezultat o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.