PNRR: Sediul Poliției Borșa transformat

La nivelul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș se află în derulare investiția “Creșterea eficienței energetice prin reabilitarea termică și modernizarea Sediului Poliției Orașului Borșa”, proiect finanțat în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență.

Valoarea investiției se ridică la suma de aprox. 3.351.230,79 lei TVA inclus (din care 1.663.675,69 lei TVA inclus reprezentând cheltuieli eligibile) și cuprinde cheltuieli pentru renovarea și eficientizarea energetică a clădirii, cheltuieli pentru echipamente de producere a energiei din surse regenerabile precum și toate dotările necesare unui sediu de poliție modern, adaptat zilelor noastre.

Investiția propusă are scopul de a reduce consumul de energie, de a crește eficiența energetică, conducând la o îmbunătățire substanțială a performanței energetice a clădirii, respectiv creșterea eficienței energetice a sistemelor tehnice.

Contractul de finanțare a fost semnat în data 15.09.2022 iar cu data de 05.12.2023 a fost dat ordinul de începere a lucrărilor cu o durată de execuție de 12 luni, la finalul cărora, lucrătorii de poliție din cadrul Poliției Orașului Borșa vor beneficia de cel mai modern sediu de poliție din județ.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.