VIDEO | PNL Sighet le mulțumește cetățenilor pentru încrederea acordată la alegerile europarlamentare

În urma alegerilor europarlamentare din 26 mai, Partidul Național Liberal a ieșit câștigător în Sighetu Marmației. Reprezentații formațiunii politice spun că acest vot din partea sighetenilor îi responsabilizează și îi determină să muncească în interesul cetățeanului.

La conferința de presă organizată după alegerile europarlamentare, președintele PNL Sighetu Marmației Daniela Onița Ivașcu le-a mulțumit sighetenilor că au ieșit la vot, dar și pentru încrederea acordată Partidului Național Liberal.

”Vreau să mulțumesc în mod deosebit sighetenilor care au participat în număr mare la alegerile din 26 mai și vreau să le spun că votul pe care l-au acordat Partidului Național Liberal și care poziționează în acest moment PNL ca prima forță politică în municipiul Sighetu Marmației este un vot care ne onorează, care ne responsabilizează și vreau să știe cetățenii municipiului Sighetu Marmației că în primul rând pentru noi contează parteneriatul pe care îl avem cu cetățeanul. Acest lucru l-am demonstrat în Sighet și îl vom demonstra și la următoarele alegeri. Multumesc sighetenilor că au înțeles și importanța participării la referendum, au înțeles că cel mai important lucru este ca nimeni să nu fie mai presus de lege și cred că au dat un semnal clar că ne dorim o altfel de clasă politică, altfel de politicieni în fruntea statului român, în fruntea Guvernului, politicieni care să pună interesul cetățenilor pe primul loc și nu interese de grup și să nu aservească justiția interesului politic”,  a precizat Daniela Onița Ivașcu, președinte PNL Sighetu Marmației.

În Sighetu Marmației Partidul Național Liberal a câștigat detașat alegerile europarlamentare, cu 34,50%.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.