VIDEO | Ploaie de infracțiuni și contravenții

La 299 evenimente și infracțiuni de natură judiciară sau privind siguranța publică și rutieră au intervenit în ultima săptămână polițiștii maramureșeni. În această perioadă oamenii legii au constatat 114 infracțiuni și au aplicat 1102 sancțiuni contravenționale.

Cele mai multe contravenţii, 844, au fost la regimul rutier, 207 pentru acte de tulburare a ordinii și liniștii publice, 19 pentru comerț ilicit, iar restul pentru fapte de altă natură. Valoarea sancţiunilor aplicate a depăşit suma de 352.000 de lei. Totodată au fost confiscate bunuri în valoare de aproximativ 6.500 de lei.

O prioritate a fost creșterea gradului de siguranță rutieră, în această perioadă acţionându-se zilnic cu autospecialele din dotare pentru monitorizarea traficului în scopul prevenirii accidentelor şi identificării celor care încalcă legislația rutieră. Poliţiştii au reținut 50 de permise de conducere (10 pentru alcool) şi au retras 23 de certificate de înmatriculare. Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.