VIDEO | Peste 800 de maramureșeni care s-au înscris la proiectul  „Testam pentru sanatatea maramuresenilor” nu s-au prezentat la unitățile medicale pentru recoltare

Până în 18 august 2020 aproximativ 3000 de maramureșeni s-au înscris la proiectul „Testam pentru sanatatea maramuresenilor”. Din păcate peste 800 dintre cei selectați să participe nu s-au prezentat pentru recoltare la unitățile medicale.

Reprezentanții proiectului „Testam pentru sănătatea maramureșenilor” atrag atenția că la înscriere este imperios necesar să consultați și respectați toate criteriile și să urmați indicațiile primite prin mesaje. Activitatea proiectului continuă prin efectuarea activităților de înscriere, eligibilizare, programare și recoltare+ testare, din păcate nu la parametrii propuși. Aceștia au menționat că deși până la data de 18 august, din cei aproximativ 3000 de solicitanți înscriși, un număr de 839 de persoane anunțate și programate pentru recoltare nu s-au prezentat la unitățile medicale, deși erau notificați asupra datei, orei și locului. Aceasta stare de fapt prejudiciază derularea programului anulând oportunitatea de testare a altor sute de persoane care doresc și sunt dispuse să respecte regulile proiectului.

Persoanele care se înscriu ca să fie testate pentru COVID-19 sunt rugate să urmărească informațiile comunicate prin mesaje și să se prezinte pentru recoltare/testare în condițiile stabilite și menționate în regulamentul proiectului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.