Peste 470 de premii au fost acordate în urma desfășurării Comuniadei – faza județeană

Peste 470 de premii, pentru 234 de elevi și 160 de profesori care i-au pregătit, au fost acordate în urma desfășurării Comuniadei – faza județeană. Competiția s-a desfășurat în 45 de comune maramureșene, la nivel local, iar ulterior la nivel județean, la diferite discipline, precum limba română, matematică, geografie, istorie, caligrafie și șah.

Competiția s-a desfășurat în perioada 25-26 martie 2023 și a fost organizată în parteneriat de către Consiliul Județean Maramureș – Asociația Comunelor din România – Filiala Județeană Maramureș – Inspectoratul Școlar Județean Maramureș.

Educația este cel mai important pilon care stă la baza dezvoltării societății moderne de astăzi. Susțin excelența în educație, iar astăzi am premiat elevii și dascălii care au participat la concursul județean interdisciplinar “Comuniada”.

Competițiile nasc performanță, iar performanța crește comunitatea noastră maramureșeană. Tocmai de aceea, susținem organizarea acestor competiții școlare, precum “Comuniada”, prin care motivăm elevii maramureșeni, care învață în școlile din mediul rural, să studieze mai mult.

Apreciez excelența, iar pe parcursul anilor 2021 și 2022 am premiat șefii de promoție ai claselor a 8-a și a 12-a, am premiat elevii și profesorii cu rezultate excepționale obținute la concursurile naționale și internaționale, pe liceenii care au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat și pe elevii claselor a 8-a care au obținut media 10 la Evaluarea Națională.

Vom continua să susținem și să premiem excelența în educație. Îi asigur atât pe elevi, cât și cadrele didactice, de tot sprijinul meu și al instituției pe care o reprezint”, a declarat Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.