Peste 35 de sancțiuni aplicate de jandarmii maramureșeni în acest sfârșit de săptămână

 În perioada 05.01- 07.01., jandarmii maramureșeni au acționat în raza de competență pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și pentru asigurarea ordinii și liniștii publice pe raza județului Maramureș.

În această perioadă au fost prezenți în stradă aproximativ 170 de jandarmi care au executat peste 60 de misiuni de asigurare a ordinii și liniștii publice, atât independent cât și în cooperare cu celelalte instituții ale Ministerului Afacerilor Interne.

În zonele montane au fost prezenți aproximativ 30 de jandarmi montani din cadrul Posturilor Montane Șuior, Cavnic, Borșa, Valea Vaserului sau Țibleș care au asigurat misiunile de patrulare în zona stațiunilor turistice și pe traseele montane.

În cadrul misiunilor executate în această perioadă, au fost legitimate aproximativ 45 de persoane și s-au aplicat peste 35 de sancțiuni însumând aproape 8000 de lei.

Majoritatea acestora au fost aplicate pentru fapte de tulburare a ordinii și liniștii publice, cerșetorie, consum de alcool în locuri nepermise și adresarea de injurii sau expresii jignitoare.

Jandarmeria Maramureș mulțumește tuturor cetățenilor care au ales să participe responsabil la evenimentele publice din sfârșitul de săptămână care tocmai s-a încheiat, asigurându-i că jandarmii sunt permanent la datorie pentru protecția cetățenilor și sprijinirea persoanelor  aflate în dificultate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.