Persoane depistate cu substanțe posibil interzise în Baia Mare de către jandarmii maramureșeni

În cursul nopții trecute, un echipaj de menținere a ordinii publice din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureș, aflat în serviciul de patrulare în zona Parcului Dacia din Baia Mare, a observat un grup de persoane, doi bărbați și o femeie, care, la vederea jandarmilor, manifestau un comportament suspect.

În urma efectuării controlului corporal asupra acestora și asupra bagajelor lor, jandarmii au găsit într-o geantă aparținând unuia dintre ei, o cutie în care se afla o substanță vegetală de culoare verde-oliv cu miros înțepător, învelită în staniol. Întrebat fiind despre proveniența acesteia, bărbatul a afirmat că a primit-o cadou.

Persoana în cauză a fost condusă de către jandarmi la sediul Poliției Municipiului Baia Mare unde s-au predat atât cutia găsită, cât și actele de constatare în vederea continuării procedurilor legale care se impun.

Totodată, în aceeași noapte și în aceeași zonă, jandarmii au identificat și un grup de minori care aveau un comportament suspect. În urma controlului corporal, asupra unuia dintre ei s-a găsit o substanță vegetală de culoare verde-oliv cu miros înțepător. Acesta a afirmat că a primit-o de la o persoană din Centrul Vechi al orașului. Minorii au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Baia Mare, unde au fost chemați și părinții acestora, după care atât substanța găsită asupra lor, cât și actele de constatare s-au predat Poliției municipiului pentu continuarea procedurilor legale ce se impun.

Jandarmeria Maramureș, în colaborare cu celelalte instituții specializate din județul nostru, desfășoară periodic, în școli, acțiuni de informare a tinerilor cu privire la efectele negative provocate de consumul de substanțe interzise și recomandă totodată tuturor cetățenilor să evite astfel de substanțe.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.