Permise reținute și amenzi de peste 17.000 de lei

Poliţiştii rutieri maramureșeni au fost şi ieri prezenţi pe drumurile publice. Scopul acţiunilor desfăşurate în Sighetu Marmaţiei, Cavnic, pe DN 18 Desești-Mara-Berbești și DJ 109 F Budești-Ocna Șugatag a fost atât prevenirea accidentelor, cât și depistarea transporturilor ilegale de material lemnos.

La Sighet poliţiştii au oprit pentru verificări 30 de autovehicule şi au aplicat, pentru cele 18 contravenţii constatate, amenzi care a depăşit valoarea de 6.000 de lei. Patru şoferi au rămas fără permise de conducere.

Din cele 19 autovehicule verificate de poliţiştii Secţiei 5 Ocna Şugatag, şase transportau material lemnos. Au fost aplicate 16 sancţiuni contravenţionale, trei pentru nerespectarea normelor privind transportul materialelor lemnoase şi 13 pentru abateri privind circulaţia pe drumurile publice. Amenzile au fost de aproximativ 9000 de lei. A fost reţinut și un permis de conducere în cazul unui şofer care a făcut o depăşire încălcând linia continuă şi au fost confiscaţi 4,5 mc de lemn.

În Cavnic poliţiştii au acţionat împreună cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român Maramureş. Au fost 19 şoferi verificaţi, 10 sancţiuni contravenţionale aplicate şi patru certificate de înmatriculare ridicate. Valoarea amenzilor a fost de aproximativ 2500 de lei.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.