PERICOLELE ȘOSELELOR: S-au urcat la volan beți turtă

PERICOLELE ȘOSELELOR: S-au urcat la volan beți turtă

 În ultima perioadă au fost puse în aplicare mai multe mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, ca urmare a comiterii de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Cu toate acestea, unii aleg în continuare să urce la volan după ce au consumat alcool. Alţi doi bărbaţi, depistaţi marți în timp ce conduceau în stare avansată de ebrietate, riscă să îşi piardă libertatea. 

Poliţiştii rutieri au observat că un autoturism condus pe DN 1C, prin Lăpuşel, trecea sinuos de pe o bandă pe cealaltă. Poliţiştii au efectuat semnalele regulamentare de oprire, însă şoferul şi-a continuat deplasarea. S-a procedat la urmărirea acestuia până în localitatea Hideaga. La volan a fost identificat un băimărean de 55 de ani, care prezenta halenă alcoolică. Datorită stării avansate de ebrietate, bărbatul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. Acesta a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
La rândul lor, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au oprit pentru verificări un autoturism condus pe strada Traian din municipiu. În urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că şoferul, un tânăr de 22 de ani, din comuna Strâmtura, avea o alcoolemie de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărului i-au fost prelevate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În ambele cazuri poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.