Percheziții domiciliare în Maramureș, două persoane au fost reținute

Șapte percheziții domiciliare s-au făcut ieri în Maramureș la locuințele unor persoane suspectate că fac parte dintr-o grupare infracțională axată pe contrabandă cu țigări. Au fost puse în aplicare cinci mandate de aducere, iar doi suspecți au fost reținuți.

În baza unor mandate emise de către Judecătoria Dragomirești, polițiștii de frontieră au făcut percheziţiile domiciliare în Petrova, Bistra și Valea Vișeului. În perioada ianuarie-mai 2019, persoanele vizate au traficat cantități însemnate de țigări, fiind confiscate 13.000 de pachete țigări și trei autovehicule folosite la activitățile infracționale, capturi care au fost mediatizate punctual la momentul respectiv.

În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii de frontieră au ridicat în vederea continuării cercetărilor două autovehicule, trei stații de emisie-recepție și două telefoane mobile. De asemenea, au fost puse în aplicare cinci mandate de aducere pentru cinci suspecți, iar în urma audierii acestora, față de doi dintre ei s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore.

În continuare se desfăşoară activităţi specifice, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dragomirești, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, urmând ca la final să fie luate măsurile legale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.