Percheziție domiciliară într-un dosar de înșelăciune, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals

Organele de cercetare penală ale poliției judiciare din cadrul Serviciului de Investigații Criminale s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals, săvârșite de o femeie de 50 de ani din Baia Mare.

În cursul zilei de ieri, 31 martie, ofițerii de poliție din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la locuința femeii bănuite de comiterea faptelor.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 230.000 lei.

Polițiștii au dispus reținerea femeii pentru 24 de ore, urmând ca procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș să o prezinte instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Sub supravegherea procurorului de caz, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care au fost săvârșite faptele, precum și pentru identificarea și indisponibilizarea bunurilor, în vederea recuperării prejudiciului cauzat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.