PENTRU FEMEI: Televiziunea germană Romance TV va fi lansată şi în România, în data de 3 mai

PENTRU FEMEI: Televiziunea germană Romance TV va fi lansată şi în România, în data de 3 mai

 Romance TV, televiziunea germană adresată femeilor, va fi lansată în România şi Ungaria în data de 3 mai, potrivit unui comunicat Mainstream Networks, distribuţia fiind astfel extinsă cu şapte milioane de case.

Romance TV este un post de televiziune german cu sediul în Ismaning (Munchen, Bavaria) care are femeile ca public-ţintă şi care difuzează programe cu teme romantice, despre, dragoste, sentiment, precum telenovelele. Televiziunea a fost lansată pe 14 februarie 2008, de ziua îndrăgostiţilor, iar din 18 septembrie 2015, televiziunea a avut un nou design, potrivit wikipedia.
Televiziunea difuzează programe cu poveşti romantice despre lumea îmbătătoare a emoţiilor, programe despre familie, prietenii si ostilităţi. Seriile şi filmele naţionale şi internaţionale din diverse genuri, de la comedii romantice sau biografii şi până la teatru şi filme de epocă, completează programul fiecărui canal naţional.
Romance TV, deja stabilit cu succes pe pieţele din Germania şi Polonia, îşi extinde distribuţia în Europa de Est prin lansarea în România şi Ungaria începând cu 3 mai.
 Telespectatorii din România şi Ungaria se pot aştepta la premiere naţionale exclusive, începând cu luna mai a acestui an. Portofoliul de lansare este format din filme bazate pe cele mai de succes best-seller-uri, scrise de autori precum Rosamunde Pilcher, Inga Lindström sau Utta Danella, în formate de succes, cum ar fi "Das Traumschiff", comedii romantice, filme-eveniment cu distribuţii celebre şi serii premiate cum ar fi "Sturm der Liebe", "House Husbands" şi "Danni Lowinski", a anunţat Mainstream Networks.
În timp ce elementele de bază ale brandului Romance TV sunt aceleaşi, televiziunile sunt personalizate pentru piaţa din ţările în care este distribuită.
Programele vor fi disponibile în Ungaria într-o versiune sincronizată, iar în România, cu subtitrare.
De la lansarea postului din 2008, pe pieţele vorbitoare de limbă germană, Romance TV s-a poziţionat ca un actor important în peisajul televiziunilor.
Romance TV este cel mai cunoscut post de tip Pay TV, având majoritatea audienţei formată din femei.
Primul proiect de succes în afara Germaniei a fost lansat ca Romance TV Polska (Polonia) în 2010. Între timp acest concept TV, bazat pe atractivitatea producţiilor în principal din Germania, a realizat o acoperire de piaţă de 100% în Polonia pe satelit, fiind de asemenea distribuit în cele mai importante platforme de cablu. Cota de piaţă a postului s-a dublat de când a fost lansat pe UPC în octombrie 2015, acest fapt dovedind că Romance TV constituie un jucător important pe piaţa de publicitate din Polonia.
Romance TV este operat la nivel internaţional de către Mainstream Networks Holding GmbH & Co. KG, o filială a Mainstream Media AG.
În calitate de partener, ZDF Enterprises GmbH deţine o participaţie de 26% în Mainstream Networks Holding. Pentru operarea noilor canale, Mainstream Networks Holding a înfiinţat două filiale Romance TV Magyar Betriebs GmbH şi Romance TV România Betriebs GmbH, conduse de Tim Werner şi Ralf Gabor în calitate de Directori Operaţionali.
Noile pieţe adaugă un potenţial de şapte milioane de case de abonaţi în prezent, cu potenţial de creştere la opt milioane în termen de un an, operatorii aşteptându-se la depăşirea pragului de zece milioane de case în care Romance TV să fie distribuit.
Tematic Media Group va fi responsabilă pentru activităţile de vânzări şi marketing Romance TV pe teritoriul românesc şi maghiar. Grupul media este specializat în special pe pieţele din Europa Centrală şi de Est, concentrându-se asupra distribuţiei regionale, atât a propriilor sale posturi de televiziune cât şi a unui portofoliu de canale partenere.
Mărcile sale premium, de la licenţiatorii ZDF Enterprises, Red Arrow sau Global Screen cu cifre mari de vizionare, atrag publicul în lumea minunată a emoţiilor şi romantismului, în toate aspectele sale.
Tim Werner, Director Operaţional al Romance TV şi Membru în Consiliul Mainstream Media AG a declarat că: "Dragostea şi pasiunea sunt sentimente care mişcă întreaga lume. Niciun alt post nu prezintă aceste emoţii aşa cum o face Romance TV prin intermediul producţiilor sale de înaltă calitate. Suntem încrezători că vom continua această poveste de succes, lărgindu-ne distribuţia la nivel internaţional. Pentru acest obiectiv, avem un partener puternic de partea noastră, Tematic Media Group, care cunoaşte pieţele locale din România şi Ungaria mai bine decât oricine altcineva. Romance TV se potriveşte perfect în portofoliul său de canale. La fel ca în Germania şi Polonia, intenţionăm să integrăm Romance TV în portofoliul platformelor de televiziune prin cablu oferite în România şi Ungaria în scurt timp şi ne aflăm în negocieri specifice cu principalii parteneri de distribuţie".

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.