Pentru a restabilii echilibru interior, medicii recomandă o cura de detoxifiere în această perioadă

Pentru a restabilii echilibru interior, medicii recomandă o cura de detoxifiere în această perioadă

 După excesele alimentare ale sărbătorilor de iarnă, începutul anului e momentul ideal pentru a face ordine în regimul alimentar. Pentru a restabilii echilibru interior, medicii remcomandă o cura de detoxifiere.  Însă pentru rezultate sigure regimul alimentar trebuie ascociat cu multă mişcare. 

Este recomandat ca meniul să includă: fructe, legume, carne slaba, fructe de mare, cereale integrale şi produse lactate semidegresate. De fiecare data când cumpăraţi un produs citiţi cu atenţie eticheta pentru a alege alimente bogate în substanţe nutritive, dar cu un conţinut scăzut în grăsimi, calorii şi zahăr.Pentru a consuma un număr mai mic de calorii renuntati la alune, caşcaval, smântână, unt sau frişcă, sau puteţi inlocui aceste alimente cu: nuci, brânză proaspătă, iaurt sau frişca dietetică.
 Este important de menţionat că în această perioadă consumul de apa este esential.  Însă consumul moderat de calorii trebuie asociat cu sportul. Cei mai harnici dintre noi şi-au făcut deja abonament la o sala de fitnes şi s-au pus pe treaba. In acest mod specialiştii susţin că rezultatele nu vor întârzia să apară în cel mai scurt timp.
 La mare cautare sunt in aceasta perioada si saunele, mai ales ca administratorii de sali de fitness ii atrag pe sigheteni cu diferite promotii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.