Pentru a preveni comerţul ilicit şi infracţionalitatea, Piaţa Agroalimentară din Sighet va fi dotată cu camere de supraveghere video

Pentru a preveni comerţul ilicit şi infracţionalitatea, Piaţa Agroalimentară din Sighet va fi dotată cu camere de supraveghere video

In Piata Agroalimentara din Sighetu Marmatiei vor fi instalate in scurt timp 5 camere de supraveghere. Hoti, clienti si comercianti vor fi atent monitorizati de camerele care vor face din piata sigheteana prima din Maramures dotata cu camere de supraveghere care vor functiona 24 de ore din 24.
In ultima perioada in Piata Agroalimentara din municipiul nostru s-au inregistrat o serie de spargeri si furturi la tarabele comerciantilor. Astfel, conducerea pietei a luat decizia de instalare a unui sistem de supraveghere video. In acest fel, conducerea pietei doreste depistarea atat a hotilor cat si a speculantilor de marfuri, precum si a comertului de produse ce nu se incadreaza in specificul unei piete agro-alimentare. Prin aceasta initiativa , se asteapta practic la reducerea numarului de  nereguli semnalate in piata sigheteana.
Camerele montate in piata sunt, in opinia municipalitatii, si o metoda de prevenire a comertului ilicit si a infractionalitatii.
Asadar in scurt timp hoti, clienti si comercianti vor fi atent monitorizati de camerele care vor face din piata sigheteana prima din Maramures dotata cu camere de supraveghere care vor functiona 24 de ore din 24.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.