PE SURSE: Zilele lui Anton Rohian în funcția de prefect sunt numărate

PE SURSE: Zilele lui Anton Rohian în funcția de prefect sunt numărate

Guvernul a decis schimbarea din funcţie a prefectului Anton Rohian. În locul acestuia a fost numit un angajat al Direcţiei Judeţene a Finanţelor Publice Maramureş, şef al Serviciului Registru Contribuabili Persoane Juridice, Sebastian Lupuţ.

Acesta nu a mai ocupat o astfel de funcţie în administraţia publică judeţeană. Este funcţionar public şi nu face parte din niciun partid politic. În schimb, tatăl acestuia are tangenţe cu politica, fiind consilier local în comuna Recea, din partea Partidului Social Democrat. 

Sebastian Lupuţ are 41 de ani şi esteabsolvent al Facultăţii de Ştiinţe Economice a Universităţii din Oradea. Prefectul Anton Rohian nu a dorit să comenteze decizia Guvernului, menţionând doar că schimbarea se discută din luna noiembrie a anului trecut. De cealaltă parte, Sebastian Lupuţ spune că a aflat despre desemarea sa pentru funcţia de prefect a judeţului Maramureş “din presă şi că a primit câteva telefoane” în acest sens. 

Pe pagina sa de socializare a acestuia, felicitările pentru noua sa numire au curs de la orele amiezii. 

Pe de altă parte, rămâne de văzut dacă se va înregistra o schimbare şi în privinţa subprefectului judeţului Maramureş, post ocupat în prezent de Alexandru Bondrea. 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.