Pe munte, noaptea … după lemne

Pe munte, noaptea … după lemne
Ieri noapte, Poliţia din Borşa a fost solicitată în sprijin, de către pădurarul Gavrilă M. din localitate, în legătură cu o posibilă infracţiune silvică, aflată în desfăşurare. Fiind într-o  patrulare de noapte, pădurarul a identificat spre miezul nopţii, într-un loc de pe Pasul Prislop, un grup de trei persoane care încărcau într-o autoutilitară marca Fiat,  buşteni de pe marginea părţii carosabile. Nicolae-Daniel M., unul dintre cei în cauză a reacţionat cu ameninţări verbale la intervenţia pădurarului, determinându-l să se retragă şi să apeleze poliţia în sprijin.
La volanul autoutilitarei în care se încărcaseră  buştenii,Nicolaie-Daniel M. l-a urmat, a coborât din maşină, i-a smuls pădurarului telefonul din mână, după care, cu un topor a distrus farul, semnalizatorul dreapta faţă şi oglinda retrovizoare stânga a maşinii în care se afla. Autoutilitara cu buşteni şi-a continuat apoi drumul spre  Borşa, însă într-o curbă uşoară la stânga, Nicolaie-Daniel M., a pierdut controlul volanului, a izbit şi dislocat cu maşina elementele de siguranţă de pe marginea drumului şi s-a răsturnat  într-o zonă accidentată la circa 40 metri de partea carosabilă.
Imediat ce a fost sesizată,  patrula  poliţiei de ordine publică s-a deplasat spre locul evenimentului, a contactat pădurarul, ulterior găsind  maşina răsturnată, dar fără pasageri. Nicolaie-Daniel M. a fost identificat la puţin timp circulând pedestru pe carosabil şi prezentând leziuni la nivelul capului. A fost transportat la Spitalul din Borşa  unde a rămas internat sub supraveghere medicală. Poliţiştii au stabilit că Nicolae-Daniel M. are antecedente penale, iar la volan se urcase fără să ţină cont de faptul că nu deţine permis  de conducere de nici o categorie. Cercetările în cauză continuă pentru identificarea tuturor participanţilor la faptă, stabilirea împrejurărilor concrete ale săvîrşirii  acesteia şi dispunerea măsurilor legale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.