Pe fondul consumului de alcool, un bărbat din Crăciuneşti şi-a înjunghiat nevasta sub privirile neputincioase ale fetiţei lor

Pe fondul consumului de alcool, un bărbat din Crăciuneşti şi-a înjunghiat nevasta sub privirile neputincioase ale fetiţei lor

Un bărbat din Crăciuneşti riscă să stea 15 ani în închisoare, după ce acesta şi-a înjughiat nevasta. Poliţiştii de investigaţii criminale l-au reţinut pe atacator, acesta fiind acuzat de tentativă de omor calificat. În urma acestei întâmplări nefericite rămâne fetiţa celor doi care suferă de un handicap grav şi care în lipsa ambilor părinţi urmează să fie instituţionalizată.
 Bărbatul s-a deplasat în dupăamiaza zile de joi la Primăria din Bocicoi pentru a ridica banii care i se cuveneau soţiei sale în calitate de asistent personal al copilei lor. Aceşti bani reprezentau singura sursă de venit a familiei. Supărat pe faptul că s-au înregistrat întârzieri salariale, Nicolae Anuţeac a hotarât să-şi înece amarul în alcool şi să se descarce pe şotia sa. În urma unui conflict spontan bărbatul s-a năpustit cu un cuţit asupra soţiei sale Ana Anuţeac aplicându-i o lovitură în abdomen. Se pare că întreaga scenă s-a derulat sub ochii fetiţei lor bolnave, în vârstă de doar 12 ani. Femeia a fost transportată la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei unde a primit îngrijiri medicale de urgenţă.
,, Gravul incident a avut loc pe fondul consumului excesiv de alcool când în urma unui conflict spontan şoţul a pus mâna pe un cuţit de bucătarie şi a înjunghiat-o grav pe soţia sa în abdomen” a declarat Georgeta Velea, purtător de cuvânt IPJ Maramureş.
 Asistentul Social Lucia Ciceu din cadrul Primăriei Bocicoiul Mare a fost sesizată despre acest caz abia în dimineaţa zilei de vineri, când s-a deplasat la locuinţa celor doi pentru a vedea starea în care se afla micuţa Narcisa Anuţeac.
 ,, Ne-am deplasat imediat la locuinţa celor doi soţi şi am gasit-o pe fetiţa în stare bună, alături de tatăl ei. Acesta a refuzat să recunoscă incidentul care s+a petrecut intre cei doi şi a refuzat de asemenea să ne încredinţeze fetiţa. A fost nevoie de intervenţia poliţiei, iar fetiţa a fost transportată la Secţia de Pediatrie a Spitalului Municipal Sighet unde va rămâne internată până când va fi preluată de catre un asistent din cadrul DGASPC Maramureş. Sperăm că după ce mama îşi va reveni micuţa să fie reintegrată în familie, a declarat Lucia Ciceu
 Vecinii spun că întreaga scenă s-ar fi desfăşurat din cauza bărbatului care încerca să uite de grijile zilnice consumând băuturi alcoolice, acest lucru degenerând frecvent în violenţă dimestică.
,, Am auzit de  multe ori scandaluri şi toate erau din cauza lui. Era mai mereu cu sticla de spirt în mână. Îmi pare rău pentru ea, era o femeie bună şi işi iubea mult copila, a declarat unul dintre vecini
 Măsura de arestare a fost dispusă după ce s-a constatat că leziunile suferite şi şocul hemoragic cauzat de secţionarea aortei abdominale i-au pus victimei viaţa în pericol. Femeia a fost déjà supusă unei intervenţii chirurgicale şi urmează încă o operaţie în cursul acestei săptămâni, medicii fiind încă rezervaţi în privinţa evoluţiei starii de sănătate a pacientei. Soţul violent a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi prezentat Tribunalului Maramureş cu propunere de arestare preventivă pentru infracţiunea de tentativă la omor calificat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.