Paznicul unei societăţi comerciale din Baia Sprie prins la furat

Paznicul unei societăţi comerciale din Baia Sprie prins la furat

  În data de 13.08.2011, în jurul orei 08:30, o echipă operativă din cadrul Jandarmeriei Maramureş, l-a identificat pe Vasile B. de 54 ani, din Baia Sprie, ca fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de furt calificat, respectiv fiind autorul sustragerii unor bunuri din interiorul firmei S.C. Cuprom S.A..
În noaptea de 12/13.08.2011 Vasile B., angajat al unei firme de pază care asigură latura de est a perimetrului firmei „Cuprom” situată în localitatea Baia Mare, str. Electrolizei, (perimetrul firmei de aproximativ 60 hectare, fiind asigurat cu mai multe firme de pază specializate) s-a aflat în serviciu, timp în care a sustras bobina unui motor cu miezul din cupru şi un cablu cu lungimea de 2 metri şi miezul din cupru, pe care le-a aruncat peste gardul societăţii. În dimineaţa zilei de sâmbătă 13 august, în jurul orei 08:20 când a ieşit din serviciu, acesta s-a deplasat în apropierea gardului de unde a recuperat bunurile respective, însă în apropierea societăţii a fost surprins de către jandarmi, asupra sa fiind găsite bunurile sustrase, precum şi un foarfece pentru tăiat fier beton, cu care a tăiat cablul.
Dosarul cu actele premergătoare întocmite a fost predat Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, pentru continuarea cercetărilor.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.