Patru tineri găsiți la volan fără să aibă permis. Doi erau și beți criță

Patru tineri care au fost găsiți la volan fără permis sunt cercetați de polițiștii maramureșeni. Doi dintre aceștia erau și beți.

Unul dintre cazuri este cel al unui tânăr de 20 de ani din comuna Gârdani care într-o parcare de pe bulevardul Unirii din Baia Mare a efectuat manevra de mers cu spatele şi a acroşat un autoturism parcat regulamentar. Testarea cu aparatul etilotest a relevat că acesta avea o concentraţie de 0.96 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor s-a constatat că nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Un caz similar a fost constatat de poliţiştii Secţiei 7 Suciu de Sus. Aceştia au depistat în Groşii Ţibleşului un tânăr de 28 de ani, care conducea un autoturism în stare de ebrietate şi fără a avea permis de conducere. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentraţie alcoolică de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot miercuri, în Moisei a fost tras pe dreapta un tânăr de 18 ani care conducea un autoturism fără a avea, permis de conducere iar poliţiştii din Baia Sprie au depistat un sălăjean de 23 de ani care conducea și el fără permis. În toate cazurile au fost întocmite dosare penale.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.