Patru persoane au fost depistate în flagrant, la furat de fier, pe raza localităţii Nistru

Patru persoane au fost depistate în flagrant, la furat de fier, pe raza localităţii Nistru
Ieri noapte, la ora 01,00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Tăuţii Măgherăuş efectuau o acţiune de patrulare pe raza satului Nistru. Echipajul de poliţie a surprins în flagrant patru tineri, care încercau să fure componentele de fier de la un utilaj greu.
Trei au fugit la vederea poliţiştilor, dar unul dintre ei a fost prins şi identificat, Alexandru R., de 22 ani, din Nistru. Cei patru încercau să sustragă componente din fier de la un utilaj de sfărâmat piatră, situat în zona fostei exploatări miniere Nistru. În apropierea utilajului au fost găsite mai multe bucăţi metalice de mari dimensiuni, care fuseseră tăiate, în prealabil.  
La faţa locului a fost găsită şi o autoutilitară aparţinând suspectului Alexandru R., care, au stabilit poliţiştii, urma să fie folosită pentru transportul fierului sustras. Prejudiciul cauzat urmează să fie estimat de către partea vătămată. 
În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a comis fapta şi pentru stabilirea identităţii celorlalţi trei autori.  

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.