Patru incendii în 24 de ore

Trei garaje, pe o suprafata de aproximativ 150 de metri patrati, au ars azi-noapte, din cauza unui redresor suprasolicitat.  Detasamentul Baia Mare a intervenit pentru lichidarea incendiului cu 3 autospeciale de stingere si un echiaj SMURD.  

Au ars diverse materiale din plastic, textile, unelte si scule electrice. Nu au fost victime. Pompierii maramureseni au lichidat in ultimele 24 de ore inca 3 incendii, pe langa cel mentionat mai sus.

Pompierii baimareni au stins un incendiu izbucnit la un autoturism pe Valea Borcutului. Cauza probabila: scurtcircuit. Pompierii din cadrul Sectiei Viseu de Sus au intervenit cu 2 echipaje de stingere si un echipaj SMURD pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casa. Au ars circa 4 mp de perete din lemn. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza  cosului de fum neprotejat corespunzator fata de materialele combustibile din jur. Pompierii sigheteni, alaturi de SVSU Ocna Sugatag, au intervenit in Hoteni, unde acoperisul unei case a fost cuprins de flacari. Au ars: aprox. 100mp de sarpanta, 40 mp de fatada din polistiren, 40 mp de tavan din lemn si diverse obiecte de mobilier aflate in interior.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.