Patru algerieni și trei afgani, opriți din drumul spre Occident. Trecuseră ilegal granița

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei au depistat la granița cu Ucraina șapte cetățeni străini – patru algerieni și trei afgani – care intenţionau să ajungă ilegal într-un stat din vestul Europei.

  • În 22 octombrie, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Brodina au observat în apropierea graniței doi bărbați care nu-și justificau prezenta în zona de frontieră. În urma cercetărilor s-a stabilit că sunt cetățeni din Algeria, au vârsta de 26 și 28 de ani și că au trecut ilegal frotiera din Ucraina în România cu scopul de a ajunge într-o țară din Occident.
  • Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Izvoarele Sucevei au depistat, tot în 22 octombrie, tot doi algerieni, de 22 și 25 de ani, care au trecut fraudulos granița din Ucraina în România.
  • În aceeași zi, lucrătorii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Tarna Mare au prins trei tineri afgani care voiau și ei să ajungă într-o țară din vestul Europei.

În toate cele trei cazuri, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca în continuare să fie luate măsurile legale ce se impun.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.