Pârtiile de schi din Maramureş atrag în judeţ numeroşi turişti

Pârtiile de schi din Maramureş atrag în judeţ numeroşi turişti

 Dupa un weekend in care partiile de schi din Maramures au atras in judet numerosi turisti, administratorii statiunilor spera ca si in timpul saptamanii amatorii sporturilor de iarna sa profite de conditiile bune de pe partii. Stratul de zapada s-a mai ingrosat odata cu ninsoare de ieri .

Zapada buna de schiat i-a indemnat pe iubitorii sporturilor de iarna sa petreaca sfarsitul de saptamana pe partiile de schi, unde facilitatile de petrecere a timpului liber le-a facut o sedere mult mai placuta pe munte.
Majoritatea schiorilor au optat pentru Cavnic, unde stratul de zapada atinge un m si jumatate. 
Administratorul partiilor de schi din statiunea montana Cavnic, Cornel Poenar, declara ca zilele trecute s-au aflat multi maramureseni pe partie, dar si turisti veniti din strainatate
"Timpul este favorabil, zapada excelenta pentru schiat, aerul curat, vizibilitatea perfecta iar celor care au ales sa petreaca sfarsitul de saptamana pe munte, conditiile meteorologice le-a intins o mana de ajutor nesperata. E placut sa vezi pe partiile de schi zeci de tineri si copii care se straduiesc sa invete tainele acestui sport, dar si adulti care au iesit sa se delecteze dupa o saptamana de munca", a spus Cornel Poenar.
Asadar amatorii de sporturi extreme sunt invitati sa profite din plin de conditiile excelente de schi si de zapada proaspata atat in timpul saptamanii, daca le permite timpul, dar mai ales la sfarsit de saptamana.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.