Participare numeroasă la cea de-a opta ediție a Cupei 1 iunie pe Bradova

Ziua copilului a fost sărbătorită în avans anul acesta și în Bârsana. Cadrele didactice de la Școala ”Mircea Vulcănescu” și administrația locală au organizat o nouă ediție a evenimentului ”Cupa 1 iunie pe Bradova”.  Anul acesta competiția a ajuns la a VIII-a ediție.

Un număr mare de copii s-au înscris la ediția de anul acesta a Cupei 1 iunie pe Bradova și au avut parte de câteva surprize.

”În numele Școlii Gimnaziale ”Mircea Vulcănescu” Bârsana  și în numele Primăriei Bârsana care ne-a fost partener în organziarea acestei competiții, vă mulțumim tuturor că ați fost alături de noi. A fost o săptămână încărcată de emoții, dar se pare că și vremea a ținut cu noi. Felicitări învingătorilor și faptul că ați participat denotă că ați muncit, v-ați pregătit pentru acest moment și vă felicităm pe toți. Mulțumim domnului profesor Adrian Șofronici care a inițiat acest concurs în urmă cu 8 ani și care deși este pensionar s-a implicat foarte mult în organizarea concursului. De fapt noi astăzi sărbătorim în avans ziua copilului, la mulți ani tuturor copiilor și să aveți o vacanță minunată”, a precizat Maria Bernicki, director Școala ”Mircea Vulcănescu” Bârsana.

Participanții au fost răsplătiți cu premii, cupe şi medalii. Mai multe imagini de la acest eveniment veți putea urmări săpătmâna viitoare la TV Sighet.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.