VIDEO | Parteneriate pentru copii la Școala Gimnazială Ieud

Școala Gimnazială Ieud a încheiat parteneriate cu mai multe unități de învățământ din Maramureș și nu numai, dar și cu alte instituții. Prin aceste proiecte copiii sunt încurajați să participe la activități extracurriculare.

Prin astfel de parteneriate cadrele didactice își doresc să îi învețe pe copii să lucreze în echipă, să își dezvolte abilitățile, dar și să socializeze.

”În fară de parteneriatul de care am vorbit Maramureșul Istoric – cinste României Centenare, colegii mei au realizat mai multe parteneriate și cu alte școli. Un parteneriat între Școala Gimnazială Ieud – Școala Gimnazială Sarasău, respectiv Biserica greco-catolică Ieud – Biserica greco-catolică Sarasău este Fapte bune, comoară în cer. Un alt parteneriat este Iuliu Maniu și Marea Unire realizat între Școala Gimnazială Ieud și Școala Gimnazială nr. 1 Petricei, Sălaj. Tot cu această școală s-a mai realizat un parteneriat – Împreună în diversitate și multiculturalitate. S-au realizat și alte parteneriate cu biserica ortodoxă din Ieud prin cei doi preoți”, a precizat Măricuța Pașca, director Școala Gimnazială Ieud.

În cadrul acestor proiecte se desfășoară mai multe activități culturale, artistice sau religioase.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.