Parlamentarul PNL Călin Bota atent la problemele maramureșenilor

Călin Bota Încă de la începutul mandatului de deputat a inițiat discuții directe cu cetățenii, în cadrul audiențelor ținute la biroul parlamentar.
În cadrul acestor întâlniri directe a constatat că maramureșenii sunt interesați și de probleme locale, cum sunt garajele, iluminatul public din Baia Mare sau modul în care funcționează asociațiile de proprietari, dar și de probleme structurale, cum ar fi stabilirea pensiilor pe bază de contributivitate, eliminarea pensiilor speciale, restructurarea sistemului bugetar, reducerea numărului de parlamentari sau dificultățile pe care le întâmpină mediul de afaceri.
A discutat cu toți cei care au venit în audiență despre problemele județului, despre problemele maramureșenilor și am convingerea că vom găsi cele mai bune soluții, în plan local și în plan național, pentru toate situațiile semnalate de cetățeni.
Călin Bota va continua întâlnirile cu maramureșenii, iar cei care doresc să se înscrie în audiență o pot face la adresa de email: calin.bota@cdep.ro sau la sediul PNL Baia Mare, Bulevardul București nr.4.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.