VIDEO | Parada modei în prima zi de școală

Parada modei în prima zi de școală. Ținute care mai de care mai extravagante și scumpe etalate pe un covor roșu invizibil de către adolescenții care au trecut azi pragul liceelor. Pregătite cu mult timp înainte de începerea școlii, hainele tinerilor au fost însoțitte de accesorii de lux.

Sunetul clopoțelului a dat luni startul unei adevărate parade a modei, atunci când au început să intre pe porțile liceelor primii tineri. Ținute la modă, haine de firmă, vestimentație smart cool. Cam așa s-ar putea descrie tabloul oferit de liceeni în prima zi de școală. Toate ținutele au fost gândite special pentru aeastă ocazie.  Dincolo de emoția reîntâlnirii cu colegii și profesorii, elevii au fost preocupați mult de look-ul personal.

Clasica uniformă de licean purtată cu mândrie de alte generații a fost demult dată uitării, locul ei fiind luat azi de ținute tot mai speciale, care fac diferența între tineri. Specialiștii sunt de părere însă că nu este vorba despre un curent neobișnuit, ci este un aspect specific vârstei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.