Ovidiu Nemeş a fost numit Preşedinte Interimar al Partidului Naţional Liberal pentru judeţul Maramureş

Ovidiu Nemeş a fost numit Preşedinte Interimar al Partidului Naţional Liberal pentru judeţul Maramureş

Ovidiu Nemes, presedintele Partidului National Liberal filiala Sighet a fost desemnat sa ocupe functia de presedinte interimar al Partidului National Liberal pentru judetul Maramures. Decizia a fost luata astazi de catre actualul presedinte PNL Maramures, Radu Stef.
Din cauza unor probleme de sanatate cu care se confrunta presedintele PNL Maramures Radu Stef, Ovidiu Nemes a fost delegat sa preia cu statut de interimat presedentia PNL a judetului nostru. Insusi Radu Stef a tinut sa fie inlocuit in perioada urmatoare de Ovidiu Nemes, numindu-l prin delegare de competenta pe acesta din urma ca presedinte a filialei maramuresene a Partidului National Liberal.
PNL Maramures a fost permanent apreciata ca una din filiale cele mai puternice din tara, jucand un rol important inclusiv in bunul mers al PNL la nivel national. A fost si a ramas o filiala unita, cu cei mai putini traseisti politici din judet, cu membri onesti si fideli doctrinei si politicilor liberale. Daca in 2009, in cartea sa “Partide si politicieni din Maramures” , Vasile Gaftone afirma despre PNL Maramures ca “ Prin programele sale, prin liderii sai din Maramures, care nu fac parada politicianista, PNL si-a faurit si consolidat o imagine de partid credibil”, lideri de marca ai PNL au facut remarci elogioase la adresa PNL Maramures. Academicianul Nicolae Manolescu, presedinte al Consiliului National al PNL, afirma in anul 2000, ca in filiala din Maramures “ am regasit oameni ca pe vremurile bune ale politicii romanesti”. Mircea Ionescu Quintus, presedintele PNL, referindu-se la PNL Maramures, afirma la randu-i ca aceasta reprezinta” un filon de aur al liberalismului”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.