VIDEO | Organizaţia PSD Cavnic, condusă de un comitet interimar

Organizaţia PSD Cavnic este condusă, în prezent, de un comitet interimar, după ce Vladimir Petruţ, primarul oraşului, a fost exclus din PSD pentru un comportament nedemn, motivează şeful PSD Maramureş, Gabriel Zetea (foto, în centru). Comitetul este condus acum de un preşedinte interimar, în persoana lui Marcel Ilieş.

Într-o conferinţă de presă susţinută la sfârşitul săptămânii trecute, conducerea PSD Maramureş a arătat că activitatea politică a PSD Cavnic, filială condusă de Vladimir Petruţ, nu a mai fost pe placul organizaţiei judeţene din februarie 2017.

În prezent, PSD are la Cavnic 9 consilieri locali.

În 28 februarie, Petruţ a primit oficial hotărârea de excludere din PSD. Într-o postare pe pagina de Facebook, acesta a anunţat că va rămâne un primar independent.

“Am primit hotărârea de excludere din PSD! În acest moment, devin oficial primar independent al căvnicarilor și numai în slujba căvnicarilor, care au fost alături de mine și la bine, dar mai ales la greu. În perioada următoare, rămâne de văzut ce se va întâmpla în Consiliul Local al orașului Cavnic, deoarece, în urma alegerilor din anul 2016, am obținut în numele PSD un număr de nouă consilieri locali. Deși am putut susține un viceprimar din rândul consilierilor PSD, am preferat să-mi respect cuvântul dat susținând un viceprimar din rândul consilierilor PCM. Cu consilierul local din partea ALDE am conlucrat foarte bine.
Rămâne de văzut dacă acești consilieri locali vor rămâne alături de mine și de cetățenii orașului Cavnic sau vor reprezenta interesele de grup sau personale”, a arătat primarul oraşului Cavnic, Vladimir Petruţ.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.