Organizația de Management al Destinației Maramureș – un pas înainte pentru dezvoltarea turismului în județ
Pentru dezvoltarea turismului în județul Maramureș, în ședința de vineri a Consiliului Județean s-a adoptat proiectul de hotărâre care prevede înființarea asociației “Organizația de Management al Destinației Maramureș” (OMD).
Această organizație va coordona întreaga activitate în domeniul turismului și va realiza strategia de dezvoltare a turismului în Maramureș. Totodată, asociația va fi direct responsabilă de identificarea și atragerea investițiilor destinate realizării proiectelor de dezvoltare a turismului în Maramureș.
”Prin Organizația de Management vom valorifica potențialul turistic existent în județul nostru, vom îmbunătăți calitatea serviciilor oferite celor care vizitează Maramureșul și vom asigura funcționarea cât mai eficientă a centrelor de informare turistică.
Luăm cele mai bune măsuri pentru dezvoltarea turismului maramureșean, astfel încât județul nostru să fie recunoscut ca destinație europeană de top în preferințelor turiștilor” – a declarat Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.