Opt răniți, între care trei copii, în urma accidentelor petrecute joi în Maramureș

Opt persoane au ajuns la spital ieri în urma unor accidente de circulație petrecute pe șoselele din Maramureș. Printre răniți s-au numărat și trei copii.

Un baimarean de 31 de ani care conducea un autoturismîn Groși nu a păstrat distanța de siguranță si a intrat în coliziune cu o mașină condusă de o femeie de 34 de ani, din Carbunari, pe care a proiectat-o in autoturismul din fața acesteia. În urma impactului, o pasagera si trei copii din autoturismul condus de șoferul care nu a păstrat distanța de siguranță au fost transportați la spital. Conducătorii auto implicați în evenimentul rutier nu se aflau sub influența alcoolului.

Un al doilea accident s-a produs după ce un bărbat de 36 de ani care conducea un autoturism pe bulevardul Independentei din Baia Mare a patruns in intersectia cu bulevardul Decebal fara a respecta semnificatia culorii rosii a semaforului si a intrat in coliziune cu un autoturism condus regulamentar. In urma impactului un pasager din masina acrosata a suferit leziuni corporale si a fost transportat la spital. Soferii nu se aflau sub influenta alcoolului.

Tot joi s-a produs un accident pe DJ 182B, intre localitatile Ulmeni si Manau. Pe fondul vitezei excesive, un tanar de 18 ani a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat in sant. Soferul si doi pasageri de 44 si 51 de ani au fost raniti si transportati la spital. Soferul nu se afla sub influenta alcoolului.

Foto: facebook / Radare Maramures / Catalin Muntean

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.