Opt incendii de vineri până luni în Maramureș

A fost un weekend de foc la propriu pentru pompierii maramureșeni. Aceștia au fost solicitați să intervină la opt incendii.

Vineri, pompierii din Vișeu de Sus au intervenit la un incendiu izbucnit la coșul de fum al unei gospodării. A ars doar funinginea din coșul de fum necurățat. Câteva ore mai târziu ei au fost solicitați la stingerea unui incendiu declanșat într-o gospodărie. Au ars 10 metri pătrați perete și 7 metri pătrați tavan din lemn.  La un incendiu la un coș de fum au intervenit tot vineri și pompierii borșeni. Și în acest caz a ars doar funinginea.

Sâmbătă, pompierii din Sighetu Marmației au acționat la lichidarea  unui incendiu izbucnit la o gospodărie situată pe strada Valea Hotarului din municipiu.  Au ars 5 metri pătrați de acoperiș și 7 metri pătrați de pod din lemn. Cauza probabilă a incendiului a fost efectul termic de la coșul de fum neizolat față de materialele combustibile din jur.

Duminică, pompierii vișeuani au stins un incendiu de cauciucuri, semnalat pe malul râului Vișeu. Au ars 10 anvelope. Pompierii din Baia Mare au intervenit la un incendiu izbucnit într-o gospodărie situată pe strada Râului din localitate. Incendiul a pornit, cel mai probabil, din cauza unui aragaz nesupravegheat. Tot duminică, pompierii sigheteni au intervenit la un incendiu declanșat la coșul de fum al unei gospodării de pe strada Valea Hotarului, din municipiu. A ars funinginea din coșul de fum necurățat. La primele ore ale zilei de luni, un echipaj de stingere și unul de prim ajutor EPA SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Baia Mare au intervenit, împreună cu un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean, la un accident produs pe Drumul Național 1C, în Satulung. O persoană a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență. Un autoturism, care s-a aprins în urma accidentului, a ars în proporție de 90 la sută.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.