OFICIAL: Noul prefect al judeţului, Sebastian Lupuţ, a fost instalat în funcţie

OFICIAL: Noul prefect al judeţului, Sebastian Lupuţ, a fost instalat în funcţie

Noul prefect al judeţului Maramureş, Sebastian-Mihai Lupuţ, care până miercuri a ocupat funcţia de şef serviciu în cadrul DGFP Maramureş, a preluat oficial, de astăzi, atribuţiile noii activităţi administrative, în prezenţa directorului general al Direcţiei Generale pentru relaţiile cu Instituţia Prefectului, Constantin Mihart. 

La ceremonie au fost prezenţi şi preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Zamfir Ciceu, vicepreşedinţii CJ Maramureş Gabriel Zetea şi Emil Marinescu, primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş şi parlamentarii Liviu Titus Paşca (PNL) şi Cornelia Negruţ (ALDE).

Sebastian-Mihai Lupuţ a preluat astăzi mandatul de la fostul prefect al judeţului Maramureş, Anton Rohian, care a fost instalat oficial în această funcţie în 23 martie 2013. Joi, Rohian a declarat că are nevoie de o perioadă de odihnă și nu a decis încă dacă se va întoarce sau nu în politică. 

"Mă simt onorat şi mulţumesc pentru încrederea acordată. Sunt conştient de importanţa şi complexitatea acestei funcţii care reprezintă o provocare deosebită în cariera mea profesională. Am încredere că experienţa dobândită în administraţia publică îmi va permite să fac faţă cu succes acestei provocări, dând dovadă de echilibru, corectitudine, disciplină şi transparenţă. Voi veghea cu intransigenţă la aplicarea şi respectarea Constituţiei şi legilor ţării, voi acţiona pentru realizarea obiectivelor cuprinse în programul de guvernare şi voi dispune măsurile pentru îndeplinirea acestora. Am convingerea că voi avea o colaborare deosebită din partea administraţiei publice şi a reprezentanţilor mass-media, voi fi un partener de dialog cu structurile şi organizaţiile societăţii civile. Voi pune în permanenţă cetăţeanul în centrul preocupărilor mele şi voi folosi toate pârghiile pentru a răspunde interesului public în condiţii de legalitate şi eficienţă. Mulţumesc pentru încredere şi sper să vă am alături la demersurile viitoare", a declarat noul prefect al judeţului Maramureş, Sebastian-Mihai Lupuţ. 

Mesajul fostului prefect al judeţului Maramureş, Anton Rohian, adresat lui Sebastian Lupuţ a fost următorul: "Domnule prefect, îţi doresc să ai puterea să conduci, să faci din acest judeţ unul dintre judeţele importante ale ţării şi cei care ţi-au dat încredere, să te sprijine". 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.