Oferte variate pentru elevii şi studenţii maramureşeni pentru taberele de vară

Oferte variate pentru elevii şi studenţii maramureşeni pentru taberele de vară

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Maramures a dat publicitatii oferta de tabere pentru petrecerea vacantei de vara la mare sau la munte. Anul acesta, elevii si studentii  pot alege sa isi petreaca vacanta de vara, la preturi avantajoase, in 63 de locatii puse la dispozitie de catre Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret.
Pretul sejurului in una dintre taberele puse la dispozitie de catre  Autoritatea Nationala pentru Soprt si Tineret este cuprins intre 55 si 67 lei/persoana/zi si include cazarea pentru 6 nopti si pensiunea complete. Seriile taberelor incep in data de 20 iunie si se incheie pe 6 septembrie, iar numarul total al locurilor disponibile este de 6077.
In judetul Maramures taberele scolare se organizeaza la baza turistica Mara unde sunt disponibile un numar de 150 de locuri si la baza turistica Stibina unde locurile disponibile sunt 96. Directia Judeteana pentru Sport si Tineret a prezentat si oferta pentru litoralul romanesc, respectiv centrele de agrement Eforie Sud Si 2 Mai. Centrul de Agrement Eforie Sud functioneaza cu un numar de 448 de locuri, iar Centrul de Agrement 2 Mai are o capacitate de 190 locuri, nr.14/A.Cei interesati de taberele de vara pot obtine informatii suplimentare de la sediul institutiei Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Maramures, Baia Mare, bulevardul Unirii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.