Ocna Şugatag în topul preferinţelor

Ocna Şugatag în topul preferinţelor

Ocna Sugatag ramane in continuare in topul preferintelor turistilor straini, dar si al maramuresenilor. O arata incasarile realizate in acest weekend cand s-a inregistrat un numar record de turisti pentru acest sezon.

Strandul de la Ocna Sugatag a fost luat cu asalt de catre sigheteni si nu  numai, sambata si duminica. In ciuda vremii capricioase, oamenii au iesit sa se bucure de soare si de proprietatile benefice ale apei sarate. Cu toate ca noaptea trecuta a plouat si azi dimineata a fost destul de innorat, turistii cazati la pensiunile din zona au iesit de la primele ore ale diminetii la plaja.
Viorica Bodea managerul strandului din Ocna Sugatag ne-a declarat ca oamenii vin cu placera si pentru ca se pot răsfăţa la terase cu bere, mici, fast-food-uri, porumb, îngheţată sau lebeniţă.
Statiunea Ocna Sugatag este vizitata de turisti si datorita ofertei bogate de  tratamente balneare. Pe lângă tratamentele „clasice" băi calde, electroterapie, hidroterapie, termoterapie, aerohelioterapie şi masaj medical, în staţiunea Ocna Şugatag se tratează afecţiunile şi în mod naturist, un complex local oferind servicii de fitoterapie, reflexoterapie, presopunctură şi masaje special. Cei aproximativ 4.000 de localnici trăiesc din găzduirea celor peste 25.000 de turişti care îi vizitează în fiecare an, însă potenţialul turistic este din pacate încă insuficient valorificat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.