Oameni noi la ISU

La sediul ISU Maramureș s-a desfășurat astăzi o ceremonie care a consfințit o schimbare de generații. Zece absolvenți ai promoției 2022 a Şcolii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldești s-au prezentat la datorie.

Printre aceștia s-a numărat și sg. maj. Andrei Paul Petran, șeful de promoție, care a obținut cea mai mare medie dintre cei 297 de absolvenți de anul acesta ai școlii.

Lt.col. Marian Pițiș, inspectorul șef al ISU Maramureș, i-a repartizat pe absolvenți, în ordinea mediilor, la Detașamentul de Pompieri “Cpt. Marchiș Adrian” Baia Mare, Secția de Pompieri Vișeu de Sus, respectiv Pichetul de Pompieri Târgu Lăpuș.

Tot astăzi, slt. Adriana Șanta a fost numită în funcție la Serviciul Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților din cadrul ISU Maramureș, în urma promovării concursului de specialitate.

Ceremonia s-a încheiat cu citirea ordinelor de trecere în rezervă a două cadre ale unității: lt.(r) Flaviu Bodi și plt.adj.șef (r) Ioan Coste. Comanda inspectoratului le-a înmânat celor doi câte o plachetă din partea colegilor.

Sursa: ISU Maramureș

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.