OAMENI FĂRĂ MINTE: Au condus beți, fără să aibă permis și au făcut accidente

OAMENI FĂRĂ MINTE: Au condus beți, fără să aibă permis și au făcut accidente

 În weekend poliţiştii au intervenit la mai multe accidente de circulaţie şi au întocmit mai multe dosare penale pentru infracţiunile rutiere constate. Două dintre acestea au fost pe numele unor bărbați care au condus beți și nici nu aveau permis. Ambii au fost implicaţi în accidente rutiere.

Un accident s-a produs duminică seară, în sensul giratoriu situat la intersecţia bulevardului Republicii cu strada Grănicerilor din Baia Mare. Un bărbat de 33 de ani, din Buciumi, a pierdut controlul volanului și a lovit un indicator rutier, oprindu-se pe contrasens. În urma impactului, un pasager a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spital. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, concentraţia indicată fiind de peste 1 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult, poliţiştii au constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Un alt accident s-a produs în noaptea de duminică spre luni, în Vişeu de Sus. Un tânăr de de 22 de ani, care conducea un moped, într-o curbă deosebit de periculoasă a pierdut controlul direcţiei de mers, s-a lovit de parapetul metalic de pe marginea părţii carosabile, iar apoi s-a răsturnat. Tânărul, care nu purta cască de protecţie, a suferit leziuni corporale, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Verificările poliţiştilor au relevat că nici acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar vehiculul condus era neînmatriculat. Testarea cu aparatul etilotest a relevat o concentraţie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale pentru infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, iar poliţiştii continuă certările. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.