O zi cu trei răniți în trei accidente

Trei persoane au ajuns la spital în urma a tot atâtea accidente care s-au petrecut ieri în Maramureș.

  • O băimăreancă de 46 de ani, aflată la volanul unui autoturism pe strada Dumbravei din municipiu, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula în aceeași direcție, condus de un tânăr de 25 de ani din Sarasău. În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat în altul, care eraa parcat pe podețul unui imobil. Evenimentul rutier s-a soldat cu vătămarea corporală a conducătoarei auto, care a fost transportată la Spitalul Județean. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero.
  • Polițiștii Secției 6 Sarasău au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe DN 19 a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime. Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit că mașina condusă de un bărbat din Ucraina a părăsit partea carosabilă și a acroșat un autoturism, parcat pe acostament, pe care l-a proiectat într-un cap de pod, ricoșând apoi în șanțul de pe marginea drumului și răsturnându-se pe plafon. În urma evenimentului rutier, conducătorul autoturismului a suferit vătămări corporale, fiind transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmației pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde a rămas internat.
  • Alt accident s-a produs pe DN 18, în Petrova. Un tânăr de 22 de ani din localitate a condus un motociclu și a intrat în coliziune în partea din spate cu un autoturism condus de un tânăr de 19 de ani din Petrova. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorulului moticiclului, care a fost transportat la Spitalul Municipat Sighetu Marmației, unde a rămas internat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.