O zi cu 155 de infractori prinși în flagrant

Efectivele MAI au intervenit, în ultimele 24 de ore, la nivel național, la 4.151 de evenimente, dintre care 2.578 circumscrise menţinerii ordinii publice, iar 1.573 situaţii de urgenţă, în special pentru acordarea primului ajutor medical.

La nivelul structurilor de poliţie au fost sesizate 740 de posibile infracţiuni, dintre care peste 28% au fost sesizate din oficiu.

În urma misiunilor derulate, poliţiştii au prins în flagrant 155 de autori de infracţiuni, care au săvârşit 159 de fapte penale, şi au depistat 10 persoane urmărite naţional sau internaţional.

În urma activităţilor investigative şi de documentare a activităţii infracţionale a unor persoane bănuite de comiterea de fapte penale, au fost identificaţi 14 autori în nouă dosare penale cu autor necunoscut aflate în evidenţă. Totodată, efectivele de jandarmi au prins în flagrant şapte autori de infracţiuni care au săvârşit tot atâtea fapte penale.

Pentru îndeplinirea obiectivului de menţinere a siguranţei pe drumurile publice au fost desfăşurate acţiuni pentru prevenirea accidentelor grave de circulaţie, astfel fiind reţinute 854 de permise de conducere şi 291 de certificate de înmatriculare pentru diferite abateri comise la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Pentru abaterile de natură contravenţională constatate de efectivele de poliţişti şi jandarmi, în cadrul misiunilor desfăşurate, au fost aplicate peste 11.900 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 4.3 milioane de lei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.