O veveriţă – prietena micuţilor sigheteni

O veveriţă – prietena micuţilor sigheteni

De ceva vreme incoace, parcul Gradina Morii are musafiri noi. Mai multe veverite populeaza parcul si se pare ca s-au obisnuit deja să "servească"  masa direct din mâna trecatorilor.
Cateva veverite au devenit atractia celor care obisnuiesc sa-si petreaca  timpul liber in parcul de pe malul raului Iza. Deloc deranjata de prezenta trecatorilor, una dintre “vedetele” parcului Gradina Morii, o veverita dragalasa si chiar indrazneata am putea spune se plimba nestingherita pe aleile parcului. De indata ce pornim camera de luat vederi, spre surprinderea noastra, veverita indrazneata se apropie curajoasa, lasandu-ne impresia, ca de fapt noi am fi musafiri, in parcul pe care ea se simte „acasa”. Obisnuitii locului ne-au marturisit ca sunt deja familiarizati cu prezenta firavei veveritei, insa continua sa fie surprinsi de comportamentul acesteia. Acestia ne-au marturist ca i-au dat in nenumarate randuri alune, dar au observat ca nu e mofturoasa deloc, gustand cu placere si din alte bunatati culinare.
Cunoscut ca o destinatie pentru iubitorii de natura, loc de promenada si loc de joaca pentru cei mici, Parcul Gradina Morii este si un mediu propice  pentru aceste simpatice vietuitoare, care dau un plus de farmec unui loc pe care, noi oamenii, ar trebui sa-l respectam mai mult.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.