O tabără specială pentru elevi speciali

”Maramureșul susține excelența” este o inițiativă a președintelui Ionel Bogdan, finanțată de Consiliul Județean prin care sunt răsplătiți elevii cu rezultate deosebite la olimpiade sau la concursurile naționale școlare. O formă de recompensă e reprezentată de taberele de excelență, organizate în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Maramureș.

O astfel de tabără – cea de la Pensiunea ”La Nana-n deal” din Asuaju de Sus – i-a reunit pe elevii maramureșeni din învățământul special, care au performat la concursurile naționale de profil. Ei au avut parte de un program bogat, aproape în fiecare zi plecând în excursii care le-au oferit prilejul de a-și cunoaște mai bine județul. Au vizitat fabrica de sticlă de la Poiana Codrului, Casa memorială și teiul lui George Pop de Băsești, Planetariul Baia Mare și alte obiective.

Consiliul Județean Maramureș a finanțat în această vară alte 11 tabere de excelență la diverse discipline: informatică și TIC; fizică-chimie; matematică; limba și literatura română; limbi străine; istorie/socio-umane; geografie; biologie; muzică instrumentală și vocală; educație fizică și sport; tehnologii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.