VIDEO | O sumedenie de promoții la ”Nunta de la A la Z”

Sute de modele de rochii de mireasă, torturi, mărturii, invitații și tot ceea ce ține de reușita unei nunți dau nuanță celei de-a XIII-a ediții a expoziției ”Nunta de la A la Z”. Evenimentul se desfășoară în acest sfârșit de săptămână, la Centrul de Instruire și Marketing al CCI Maramureș.

Ediția din acest an a evenimentului ”Nunta de la A la Z” vine cu numeroase promoții, în special la rochiile de mireasă. De altfel, acestea sunt piesa de rezistență a expoziției.

FLORENTIN TUȘ, președinte Camera de Comerț și Industrie Maramureș: ”Dacă e să vorbim despre mirese, sigur, tema acestui an e albul și cremul. Dacă până acum, oferta de mireasă era satisfăcătoare, în acest an cu siguranță este foarte, foarte generoasă.” 

GABRIELA ISTRAT, expozant: ”Miresele sunt foarte pretențioase, doresc să fie cât mai elegante și să arate cât mai bine, așa că ne-am pregătit cu foarte multe modele de rochii. Avem model sirenă cu bolero detașabil, ceea ce nu a mai fost până acum. Avem rochii foarte multe, cu mânecă lungă. Foarte greu se decid.”

LIGIA CRISTEA, expozant: ”Am venit cu rochii de mireasă, de toate tipurile, de la prințesă, cele drepte, cu fustă peste 2 în 1, sirene, toate stilurile. 2019 aduce multă dantelă, de asemenea se caută încă mătasea ca și material foarte fin și fluid. Noi mergem foarte mult, anul acesta, pentru a evidenția dantela și trăsăturile miresei cu o culoare cappucinno ca și bază pe sub nuanța de alb. Nu avem rochii alb imaculate. Miresele au acceptat foarte bine combinația aceasta.”

Cabina foto aduce și mai multă bună-dispoziție în cadrul evenimentelor, motiv pentru care aproape că a ajuns să fie de nelipsit de la petreceri.

Și ca petrecerea să iasă din tipare, limuzina poate deveni ”accesoriul de lux” al evenimentului.

 Un eveniment similar va avea loc în luna martie, la Sighetu Marmației.  Expoziția poate fi vizitată până duminică, la ora 19:00.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.