O nouă promoţie de absolvenţi ai Universitatii Babes Bolyai Cluj Napoca, Extensiunea Sighetul Marmatiei, au sarbatorit azi incheierea ciclului de studii

O nouă promoţie de absolvenţi ai Universitatii Babes Bolyai Cluj Napoca, Extensiunea Sighetul Marmatiei, au sarbatorit azi incheierea  ciclului de studii

Astazi, la Sala George Enescu din Sighet,  absolventii Universitatii Babes Bolyai Cluj Napoca, extensiunea Sighetul Marmatiei, au sarbatorit incheierea  ciclului de studii. Evenimentul a fost unul foarte emotionant, atat pentru cei 122 de absolventi din acest an, cat si pentru parintii si prietenii care au participat la aceasta sarbatoare.
La Sala George Enescu din municipiul Sighet a avut loc astăzi, 16 iunie, festivitatea de absolvire a unei noi promoţii din cadrul Universitatii Babes Bolyai Cluj Napoca, Extensiunea Sighet. Evenimentul a debutat cu intrarea triumfala a celor 122 de absolventi, in aplauzele familiilor, dar si a prietenilor acestora, prezenti la eveniment.
În acest an, 122 de studenţi au absolvit cele trei specializări ale Universitatii, respectiv Facultatea de Geografie, Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor si Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei.
Evenimentul festiv, se va incheia cu banchetul absolventilor in aceasta seara, la unul dintre restaurantele sighetene.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.