O nouă interfață la ”Artă”

Consiliul Județean Maramureș, anunță lansarea paginii web a Muzeului Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare», care va avea loc miercuri, 18 mai 2022, cu ocazia celebrării Zilei Internaționale a Muzeelor.

În ultimii anii, activitatea muzeelor s-a diversificat, iar extinderea în mediul online a devenit atât o necesitate, cât și o consecință a adaptării continue.

Astfel, Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» sărbătorește Ziua Internațională a Muzeelor prin lansarea paginii web, într-o variantă îmbunătățită, cu o interfață mult mai atractivă pentru vizitatori, cu o cromatică și un design potrivit instituției cu profil artistic, precum și cu un conținut științific adaptat nevoii de accesibilizare și strategiei de digitalizare a patrimoniului.

Prezentarea realizată de  drd. Oana Enășel, referent marketing, va fi transmisă live pe pagina de Facebook a muzeului @MJACABM, începând cu ora 14:00. Așadar, Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» vă dă întâlnire online pe www.muzartbm.ro.

 

Biroul de Presă al Consiliului Județean Maramureș

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.