O nouă etapă din competiția serviciilor voluntare pentru situații de urgență

Concursurile serviciilor voluntare pentru situații de urgență din județ au continuat duminică, 26 martie, cu întrecerile din cadrul unei noi etape zonale, desfășurate în comuna Cernești. În cadrul competiției, participanții s-au întrecut în două probe: pista cu obstacole pe 100 de metri și dispozitivul de intervenţie.

În concursul de duminică, podiumul s-a prezentat astfel: locul 1- echipa S.V.S.U. Cernești, locul 2- echipa S.V.S.U. Lăpuș, locul 3- echipa S.V.S.U. Suciu de Sus. Diploma de fair play a fost conferită reprezentativei S.V.S.U. Băiuț.

Concursurile profesionale ale serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă urmăresc, printre altele, dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice, necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă, evaluarea nivelului de pregătire, respectiv a capacităţii de intervenţie a acestor servicii. Concursurile profesionale ale serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă din Maramureș se desfășoară pe parcursul a șapte etape zonale. Competiția reprezentativelor S.V.S.U. va continua duminica viitoare, cu concursul organizat în orașul Dragomirești.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.