VIDEO | O împușcătură de avertisment degeaba la graniță – țigări s-au ”prins”, contrabandiști ba

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au confiscat aproape 20.000 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, marfă care urma a fi comercializată pe piața neagră de desfacere din zonă.

Luni, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Valea Vișeului, au observat în apropierea frontierei de stat, pe direcția localității Bistra, un grup de bărbați care transporta colete voluminoase. Polițiștii de frontieră au acționat pentru interceptarea celor în cauză, folosind somarea prin voce, moment în care bărbații au abandonat coletele și au încercat să fugă.  Astfel, poliţiştii de frontieră au folosit armamentul din dotare, trăgând un foc de avertisment, însă nici de această dată cei în cauză nu s-au supus, dispersându-se în direcții diferite. La fața locului au fost descoperite 12 colete cu 5.936 pachete de țigări de contrabandă.

Și polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Brodina au descoperit în apropierea graniței mai multe colete cu țigări abandonate. E vorba de 13.500 de pachete, de proveniență ucraineană, în valoare de 157.950 de lei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.